sâmbătă, mai 4, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

ANM. Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni.

ÎN OLTENIA

În primele 3 zile ale celor două săptămâni, vremea va fi rece în timpul nopților și dimineților, cu o medie a temperaturilor minime de 1…2 grade și maxime în creștere ușoară spre o medie de 16 grade. Până pe 13 aprilie, vremea va deveni treptat mai caldă decât în mod obișnuit pentru această perioadă astfel că se vor înregistra valori termice maxime, în medie, în jurul a 21 de grade, iar minimele vor ajunge la o medie de 7…8 grade.

Policlinica Buna Vestire Craiova

După această dată, se estimează o revenire a temperaturii spre valori în jurul celor normale pentru jumătatea lunii aprilie, cu media temperaturilor maxime în jurul a 17 grade, iar a minimelor de 5…6 grade.

Trecător vor fi posibile precipitații slabe, cu o probabilitate mai ridicată de apariție în intervalul 14-18 aprilie.

LA MUNTE

Vremea se va încălzi treptat până pe 10 aprilie, când media valorilor maxime de temperatură va ajunge la 10…11 grade, iar media temperaturilor minime va atinge 1…2 grade.

Cu mici variații de la o zi la alta, acest regim termic se va menține și în intervalul 11-13 aprilie. După această dată, se estimează trecerea spre valori termice ușor sub cele normale pentru această regiune, cu o medie a maximelor în jurul a 6 grade și a minimelor de -1…0 grade.

Se estimează precipitații în general slabe, cu o probabilitate mai ridicată de apariție în intervalul 13-18 aprilie.

Politica