joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Record de cazuri noi. 445 de infecții cu coronavirus în ultimele 24 de ore. Există trei focare de infecție

Bilanțul îmbolnăvirilor cu coronavirus a ajuns la 3.183 iar în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 445 de infecții noi.

Anunțul privind situația îmbolnăvirilor a fost făcut de ministrul Sănătății, până la această oră Grupul de Comunicare Strategică neanunțând situația cazurilor din ultimele 24 de ore.

Astfel, potrivit ministrului, în România au fost confirmate 3.183 de cazuri de coronavirus. Conform unui studiu al INSP până în 24 martie, din 10 martie trendul a devenit ascendent, a spus Tătaru.

Policlinica Buna Vestire Craiova

El a spus că la acest moment există 3 focare de infecție: Suceava, Arad și Deva și că va merge în fiecare regiune pentru a remedia deficiențele.

Tot în conferința de presă, ministrul a declarat că se ia în calcul schimbarea directorului de la DSP Arad, urmând ca o evaluare în privinţa activităţii de acolo să fie făcută în perioada următoare.

„Ne gândim la schimbarea managerului de la DSP Arad, având în vedere şi evaluarea pe care urmează să o facem şi în perioada următoare. Ţin să menţionez că domnul director de la DSP Arad şi-a arătat şi intenţia de a demisiona dacă lucrurile iau o altă întorsătură odată cu demisia lui”.

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, la ATI, în acest moment, sunt internați 83 de pacienți.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt  13.531 de persoane. Alte 114.646 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 31.657 de teste.


Politica