luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Toate competiţiile de motorsport din România, suspendate

Federaţia Română de Automobilism Sportiv a anunţat suspendarea tuturor competiţiilor de motorsport până la 31 martie, ca urmare a unei şedinţe de ultimă oră a Biroului Executiv al FRAS.

Potrivit unui comunicat, decizia intră în vigoare începând de joi, iar un nou anunţ va fi făcut în funcţie de evoluţia pandemiei.

„FRAS decide amânarea tuturor competiţiilor automobilistice de pe teritoriul României până la 31 martie, deşi există etape care, la acest moment, au toate avizele necesare desfăşurării, aşa cum este cazul Promo Rally, a primei etape din CNVC2, a primelor două etape din CN de Time Attack şi a două evenimente restricţionate de off-road. Un calendar cu noile date de desfăşurare va fi prezentat în urma consultării cu organizatorii”, a anunţat federaţia.

Pe lângă etapele care trebuiau să aibă loc până la 31 martie, FRAS a anunţat că au fost amânate şi etapa de Super Rally, de la Galaţi, programată pe 4 aprilie, dar şi etapa de drift, de la Bucureşti, programată pentru perioada 25-26 aprilie, informează Agerpres.

De asemenea, și startul Campionatului Naţional de Raliuri ar putea fi afectat, Raliul Bucovinei, runda joker din 2020, putând fi reprogramată pentru 5-6 iunie, însă decizia se va lua sub rezerva reanalizării situaţiei în următoarea perioadă.

În absenţa competiţiilor oficiale, federaţia anunţă lansarea unui Campionat Naţional de Digital Motorsport.

Politica