marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 13 martie 2020. Racii sunt tentați să respingă gesturile frumoase

Berbec: Este o zi solicitantă, în care ai putea acumula o oboseală suplimentară, pe lângă oboseala nervilor pe care o resimți deja de ceva vreme.

Taur: Ar fi bine să te organizezi cât mai inteligent posibil, ca să eviți epuizarea și să poți rezolva câte ceva. Dacă nu reușești să le duci pe toate la bun sfârșit, nu e un capăt de lume.

Gemeni: Se anunță unele neplăceri asociate cu munca sau cu starea de sănătate, dar înainte de a reacționa ar fi bine să te asiguri că ai informații clare și sigure.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Rac: Ești tentat să respingi gesturile frumoase pe care le fac cei care te iubesc. Motivele sunt multe, dar cele mai importante sunt legate de nemulțumirile la care nu vrei să renunți.

Leu: Oricât s-ar inflama anumite conflicte, de exemplu cele din familie, tot vei avea șansa de a schimba ceva, în cel mai bun sens posibil, dacă vei dori să intervii la momentul potrivit.

Fecioară: Este o zi pe care o poți complica și tu dacă te lași în voia unor gânduri care riscă să devină obsesii. O reîmprospătare a ideilor ți-ar fi de mare folos.

Balanță: Chiar dacă vei fi tentat să ajungi la concluzii negative, ar fi bine să reziști în fața acestei tentații și să fii tu cel care alege la ce și cum să se gândească.

Scorpion: Este important să ții cont de faptul că o echipă este mai puternică prin cooperare, ca să eviți excesele de autoritate și crizele de orgoliu.

Săgetător: Poate că anumite situații nu pot fi controlate și asta te face să te simți vulnerabil, dar există, cu siguranță, modalități inteligente de a te adapta.

Capricorn: Ai de ales între a reacționa așa cum îți trece prin cap, din prima, sau de a judeca puțin lucrurile, de a evalua consecințele unor gesturi și fapte de-ale tale.

Vărsător: Există riscul să amplifici, din neatenție sau din neglijență, starea de instabilitate pe care o trăiești de ceva vreme. Ar fi bine să acorzi mai multă atenție propriilor gânduri și emoții.

Pești: Primești semnale contradictorii de la cei din anturaj, dar nu ai de ce să ții cont de ele, nu cât să le transformi în repere pentru a te autoevalua.





Politica