duminică, aprilie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Eliza Peța-Ștefănescu, deputat PSD de Dolj: „România are nevoie de un guvern capabil să se ocupe de sănătatea şi siguranţa românilor”

Odată cu anunțarea primelor cazuri de coronavirus de pe teritoriul României, țara noastră se adâncește într-o criză mai profundă, având în vedere decizia președintelui Klaus Iohannis de a merge în continuare pe drumul alegerilor anticipate. În opinia deputatului PSD Dolj, Eliza Peța-Ștefănescu, președintele pune pe primul loc propriile ambiții în loc să numească un prim-ministru care ar conduce un guvern capabil să treacă România prin criza noului virus.

România trece printr-o criză politică mai mult decât clară, iar aceasta este adâncită și de criza coronavirusului care a început să aibă incidență și pe teritoriul României. În loc să o rezolve și să liniștească apele măcar dintr-un punct de vedere, președintele Klaus Iohannis jignește românii prin nominalizarea la funcția de prim-ministru a lui Florin Cîțu, ministrul finanțelor, care a îndatorat țara și a deschis drumul României către o criză pe plan economic.
„Într-un moment în care țara are nevoie de stabilitate, de un guvern capabil, care să țină situația sub control, dar să nu alarmeze populaţia inutil, președintele îl numește prim-ministru pe nimeni altul decât Florin Cîțu. Este mai mult decât clar că președintele, împreună cu liberalii, își continuă scopul obsesiv de a avea alegeri anticipate și pun pe planul doi cetăţenii României”, a explicat deputatul PSD de Dolj, Eliza Peța-Ștefănescu.
„România are nevoie de o echipă guvernamentală care să se ocupe, acum, de sănătatea şi siguranţa românilor și care să nu aibă alte priorități sau o agendă ascunsă. Permiteți-mi să mă îndoiesc că un potențial guvern condus de Florin Cîțu are ca prioritate menținerea unei situații stabile în rândul românilor, în ceea ce privește coronavirusul. Dacă președintele a ales să se joace într-atât de-a politica, într-o perioadă în care e nevoie de fermitate și seriozitate, asta spune foarte multe despre cât de mult îi pasă acestuia de cetățenii României. Aceștia trebuie să rămână bine informați, astfel încât să se păstreze o situație de calm, însă de prevenție, și nu să fie induși în eroare de situații politice neclare și de miniștri care nu au ca prioritate bunăstarea lor”, consideră deputatul PSD de Dolj, Eliza Peța-Ștefănescu.

Politica