vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 18 februarie 2020. O zodie se umple de bani

Berbec

Persoanele născute sub acest semn zodiacal se vor întâlni cu o persoană de la care vor afla răspunsurile mult căutate, dar și vești importante. După ce nativii vor pune cap la cap piesele de puzzle vor reuși să deslușească enigme. Astfel, nativii vor dezvolta un spirit de detectiv, care le va fi de folos în viață.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pentru taurii, ziua de marți le va oferi oportunitatea de a se detașa de trecut și de a trăi prezentul. E momentul ca perioadele grele din trecut să fie date uitării. Sfatul astrologilor pentru tauri este să se elibereze de trecut și să deschidă aripile către viitor. În acest sens, nativii vor avea nevoie de mult curaj.

Gemeni

Ziua de 18 februarie va reprezenta o adevărată aventură pentru Gemeni. Nativii vor fi puși în situația de a ieși din zona de confort și de a experimenta lucruri noi. La finalul zilei nativii vor căpăta mai multă încredere în forțele proprii și vor realiza că nicio culme nu e greu de cucerit atâta timp cât există dorință și determinare.

Rac

Cuvântul zilei pentru raci va fi: creativitate. Nativii vor avea tot felul de idei interesante pe care le vor pune în practică. De asemenea, după program își vor dedica timpul unui hobby mai vechi, iar spre lăsarea serii se vor relaxa în compania partenerului de cuplu vizualizând un film romantic.

Leu

Toată lumea va trage de tine în această zi, ceea ce înseamnă că sunteți o persoană bună la toate capitolele. Mai mult, se pare că nativii se pricep de minune la a oferi sfaturi prietenilor, însă sunt mai puțini buni la a le pune chiar ei în practică. La finalul zilei, nativii vor petrece timp în compania propriei persoane și își vor încărca bateriile pentru ziua de mâine.

Fecioară

Fecioarele vor face o serie de schimbări importante, care le va aduce din nou zâmbetul pe buze. Astrele îți lasă la dispoziție tot felul de oportunități de a te distra, așa că ar fi bine să te lași purtat de val. Sfatul astrologilor pentru acești nativi este să încerce să fie mai deschiși la oportunitățile ce li se ivesc la orizont.

Balanță

Nativii vor da dovadă de o energie molipsitoare, care-i va molipsi până și pe cei din jurul lor. Nativii vor fi dornici să experimenteze lucruri noi, să râdă și să se simtă bine în compania prietenilor. De asemenea, nativii vor ”da viață” unor idei cu totul ieșite din comun.

Scorpion

Scorpionii vor rezolva toate problemele care vor interveni pe parcursul zilei prin comunicare și nu vor lăsa pe nimeni și nimic să le strice echilibrul. Sfatul astrologilor pentru acești nativi este să meargă înainte pe drumul pe care l-au ales, fără să privească în spate.

Săgetător

Acești nativi vor fi toată ziua cu capul în nori. Vor visa la planurile de viitor și la cum ar fi dacă ar trăi o viață fără probleme. De asemenea, nativii vor primi o veste bună, care-i va ajuta să se relaxeze complet. Sfatul astrologilor pentru Săgetători este să revină cu picioarele pe pământ.

Capricorn

Vești bune pentru Capricornii! Nativii se lasă purtați de intuiție și își deschid propria afacere, care le va aduce câștiguri uriașe. Și pe plan sentimental lucrurile se vor așeza foarte bine, iar nativii vor beneficia de tot sprijinul și de toată înțelegerea din partea partenerului de viață.

Vărsător

Vărsătorii vor avea parte de o zi plină de inspirație. Nativii vor da naștere unor idei inedite, pe care le vor pune și în practică. De asemenea, nativii vor învăța să comunice mai eficient. Sfatul astrologilor pentru vărsători este să încerce să fie mai încrezători în forțele proprii.

Pești

Și Peștii vor da naștere unor idei mai mult decât îndrăznețe, care-i va propulasa direct pe culmile succesului. Ideile lor vor fi apreciate și căutate de oameni importanți, care le vor oferi șansa de a se afirma.

Politica