miercuri, mai 8, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

După ce a acuzat „blatul” FCSB – Clinceni, Cârțu a dat-o pe glumă!

Înaintea meciului de pe Arena Națională, conducătorul Universității Craiova era convins: „101% o să câștige FCSB!”

Fără perdea, Sorin Cârțu spunea în preziua ultimului meci al etapei că FCSB se va impune clar: Va fi un meci amical acolo. Așa zic eu. Niciodată nu o să fie vreo surpriză acolo, 101% o să câștige FCSB. Am glumit și eu puțin, dar tot 101% bate FCSB, era convins conducătorul oltenilor într-o intervenție la Pro X. Antrenorul Clinceniului, Ilie Poenaru, a încercat să se disculpe: Nu există nicio afinitate, nu are nicio legătură. Cine crede că vom juca cu frâna de mână trasă că e nu știu ce afinitate… E o mare prostie. Dacă în 2020 ne mai gândim la lucruri din astea, înseamnă că suntem nebuni la cap”.

Scorul final de la FCSB – Clinceni, 0-0, precum și modul în care au decurs ostilitățile pe teren au demonstrat că tehnicianul ilfovenilor avea dreptate. Interogat după joc de cei de la gsp.ro c u privire la suspiciunile de aranjament, Cârțu a spus: „Sunt un parior slab, nu mă pricep, dacă m-aș pricepe aș avea bani mai mulți. Ce dacă am zis că e amical? Noi când jucăm amicale sunt pe prietenii?! Am făcut și eu o glumă. O dai în continuare pe chestia asta. Bine, mă, la revedere! Să nu mă mai sunați în viața voastră!”

Policlinica Buna Vestire Craiova

Nu doar Cârțu, ci inclusiv casele de pariuri au suspectat meciul, dat fiind că s-a ajuns la o cotă de 1.1 pentru victoria gazdelor. Relația dintre FCSB și Academica a stârnit rumoare în ultima perioadă, dat fiind că mulți juniori ai bucureștenilor au fost împrumutați la gruparea din Ilfov. Rezultatul jocului de pe Arena Națională avantajează Craiova, care se menține pe locul secund în clasament. De altfel, din primele 6 echipe clasate, doar Universitatea și Botoșani au avut un start perfect de an.

Politica