sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mutu și Rădoi se bat pe Valentin Mihăilă!

Perla Craiovei este disputată de antrenorii primelor două reprezentative ale României.

Valentin Mihăilă are cel mai bun sezon de când este la Craiova, fapt remarcat și de antrenorii loturilor naționale. Juniorul oltenilor ar putea să-și facă debutul la naționala mare a României chiar în dubla crucială cu Islanda. Fapt semnalat de Nicolae Dică, secund al lui Rădoi.

Cu toții avem o părere foarte bună despre el, pentru că arată nişte calități extraordinare pentru vârsta lui. Având acea viteză, este şi un jucător care apare foarte bine în faţa porţii. Când va reuşi să fie mai combinativ, să joace între linii, din zona laterală să intre în zona centrală, şi va marca mai multe goluri, cu siguranţă va fi un jucător de mare valoare şi va costa mulţi bani. Este tânăr, are timp să înveţe aceste lucruri. Deocamdată nu pot să spun cu ce şansă porneşte, dar important este ca el să aibă evoluţii bune, iar în momentul când este convocat, fie la naţionala de tineret, fie la cea mare, să vină să aibă aceleaşi evoluţii bune. Este un jucător care poate să crească enorm de mult”, a spus Nicolae Dică, la Telekomsport.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Mihăilă traversează o perioadă fantastică. În octombrie a debutat la naționala de tineret, pentru care a punctat de 5 ori în 4 jocuri. Are 6 goluri în 21 de apariții pentru Craiova în actuala stagiune.

Politica