marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

SCM U Craiova, victorie de moral înaintea duelului cu Dinamo

Echipa de volei masculin, SCM U Craiova, a câștigat fără probleme duelul contra sportivilor de la Câmpia Turzii, scor 3-0 (25-23, 25-14, 25-17). Partida a contat pentru etapa cu numărul 14 din Divizia A1. Astfel, trupa din Bănie se pregătește pentru meciul de săptămâna viitoare, pe care îl va disputat în compania rivalilor de la Dinamo București. Voleibaliștii din capitală ocupă locul secund în campionat și au doar un punct în fața oltenilor.

În meciul disputat împotriva celor de la Câmpia Turzii, Dănuț Pascu s-a bazat pe: Stanislaw, Cîrlogănescu, Călin, Jovanovic, Majstorovic, Sestan, Lică, Diaconescu, Grigoraș, Lupu, Georgescu, Teleleu, Olteanu, Suson.

Căpitanul Craiovei s-a arătat bucuros după ultima victorie și a dezvăluit că alb-albaștrii se gândesc la podium și la câștigarea meciurilor rămase în campionatul regulat. Meciul cu Dinamo a fost amânat pentru săptămâna viiotare, dar acest lucru nu pare să-i încurce pe craioveni.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Am muncit un pic pentru că e destul de greu să te motivezi în fața unei echipe în pragul desființării. Ne-am chinuit puțin în primul set, dat am arătat caracter și am revenit imediat. În următoarele seturi nu am mai avut emoții. Ne-a luat prin surprindere amânarea meciului cu Dinamo. Motivul a fost această gripă, care din cîte am înțeles îi macină pe dinamoviști. Atâta timp cât pe noi nu ne afectează, eu consider că nu este nici un fel de problemă. Dacă vrem să terminăm cel puțin în primele trei trebuie să câștigăm următoarele meciuri. Campionatu leste încă în desfășurare. Urmează play-off-ul unde lucrurile se pot schimba radical. Astăzi au fost doi jucători cu sânge de oltean în teren”, a declarat Laurențiu Lică la finalul meciului, pentru gds.ro.

Antrenorul formației din Bănie, Dănuț Pascu, nu a fost prea încântat de evoluția elevilor săi, dar rezultatul i-a mai alinat din supărare. Tehnicianul se gândește deja la următoare partidă și îi cheamă pe suporteri la sala pentru a-i susține pe voleibaliștii Craiovei.

„Mi-e greu să spun că a fost un meci reușit astăzi, dar ne-am atins obiectivul. Am luat trei puncte și cângul nostru zboară pentru următoarul meci, cu Dinamo. Fac un apel pentru cei care mai ubesc acest sport sau care vor să vadă un spectacol deosebit, să vină la acest meci. În mod sigur va fi un meci crâncen. Va fi un meci disputat și un meci frumos pentru publicul spectator”, a spus Dănuț Pascu.

Meciul dintre Craiova și Dinamo este programat marți, 11 februarie, de la ora 18.00 și va avea loc în Sala Polivalentă din Bănie.

În momentul de față, Arcada Galați ocupă prima poziție în Divizia A1, cu 38 de puncte acumulate, urmată de Dinamo București și SCM U Craiova, echipe ce au 32, respectiv 31 de puncte. Cel mai rău în clasament stau voleibaliștii de la Câmpia Turzii, cei care au reușit să câștige doar un punct.

Politica