duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Baschetbaliștii craioveni vor victoria cu Galați și primul loc în Grupa Galbenă

Echipa de baschet masculin, SCM Universitatea Craiova, primește vizita celor de la CSM Galați, într-o partidă ce va conta pentru etapa cu numărul 2 din Grupa Galbenă a Ligii Naționale de Baschet Masculin. 

Meciul se va disputa în această seară, de la ora 18:00, în Sala Polivalentă din Bănie.

Alb-albaștrii vin după o victorie obținută în prima etapă, contra celor de la Focșani, în timp ce gălățenii au pierdut contra baschetbaliștilor de la Pitești. Elevii lui Todorov au ratat accederea în Grupa Roșie, dar sunt încrezători că vor face o figură bună și în această serie. Antrenorul second al craiovenilor, Alexandru Vlăsceanu, spune că obiectivul echipei pe care o pregătește este clasarea pe prima poziție.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Sper ca în primul nostru joc să transformăm partida într-una uşoară. Nu tratăm adversarul cu superioritate şi trebuie să luptăm pentru fiecare minge. Toate echipele sunt bune, dar nu ne pot pune probleme, decât dacă noi nu respectăm sarcinile antrenorului. Obiectivul echipei, clasarea pe primul loc din această serie și evident, calificarea în play-off”, a spus Alexandru Vlăsceanu.

Baschetbalistul Craiovei, Tyler Lasser, este de părere că doar ghinionul a făcut ca formația pentru care evoluează să nu se califice în Top 6.

„Ne pregătim intens pentru acest joc şi vrem să arătăm că locul nostru nu este aici şi doar ghinionul a făcut să nu fim în Top 6. Suntem de departe cea mai bună echipă din această serie și vom juca în funcție de ce adversar ne dorim în play-off”, a declarat Lasser la conferința de presă premergătoare meciului cu Galați.

Înaintea duelului din această seară, noua achiziție a oltenilor și-a arătat dorința de a progresa în tricoul alb-albastru și de a-și ajuta echipa să câștige Grupa Galbenă. Andrei Oprean spune că a fost primit foarte bine de colegi.

„Toată lumea m-a întâmpinat foarte bine când am venit la echipă. Este o provocare pentru mine şi sunt pregătit să devin un jucător cât mai bun. Sunt conştient că am multe de învăţat de la antrenori şi de la jucătorii cu experienţă, dar voi munci pentru a progresa. Înainte să vin aici am vorbit cu Dragoș Diculescu, Antonio Năsturescu și Sabin Bagairea, cu care am fost coleg la loturile naționale. Cu Galaţi nu va fi un meci uşor, ne pregătim foarte bine şi vom face tot posibilul să câştigăm toate partidele din Grupa Galbenă”, a dezvăluit Oprean.

spot_img
spot_img

Politica