vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un vâlcean beat a uitat unde locuiește și a intrat în casă peste o femeie și copiii ei

Polițiștii vâlceni au fost sesizați de doi copii speriați, după ce un bărbat a bătut cu pumnii și picioarele în ușa apartamentului în care aceștia locuiesc. Totul s-a petrecut sâmbătă în cartierul Ostroveni din Râmnicu Vâlcea. Se pare că, înainte de a deveni agresiv, individul a reușit să pătrundă într-un apartament în care se afla o mamă împreună cu cei doi copii ai săi, iar femeia l-ar fi dat afară din casă.

„Un echipaj de jandarmerie s-a deplasat la fața locului și a aflat că barbatul a reușit să pătrundă într-un apartament în care se afla o mamă împreună cu cei doi copii ai săi. Ulterior, bărbatul a fost scos de către femeie din apartament și a început să lovească cu pumnii si picioarele ușa apartamentului de vizavi.
În interiorul imobilului se aflau alți doi copii, care cuprinși de teamă, s-au încuiat într-una din camerele imobilului și au apelat pentru ajutor la numărul unic de urgență 112”, a precizat Jandarmeria Vâlcea.

Bărbatul a fost imobilizat și încătușat de către jandarmii vâlceni și dus la poliție pentru continuarea cercetărilor. Oamenii legii au menționat că bărbatul nu a avut niciun motiv pentru care a recurs la acest gest.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Foto: voceavalcii.ro

Politica