marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un bagaj lăsat în fața Prefecturii Vâlcea a băgat spaima în polițiștii vâlceni

Mai multe echipaje ale Poliției, Poliției Locale, ISU Vâlcea, ofițeri SRI și ambulanțe s-au deplasat în fața Prefecturii Vâlcea, după ce cineva a depistat un colet suspect, lângă un coș de gunoi aflat în apropierea instituției. Evenimentul a avut loc sâmbătă și se pare că a fost vorba despre o alarmă falsă. În bagajul respectiv se aflau doar articole vestimentare.

„Ca urmare a depistării unui colet suspect în fața Instituției Prefectului Vâlcea, efectivele Direcției Poliției Locale Râmnicu Vâlcea asigură măsuri de ordine, îndrumare și fluidizare a traficului rutier în zonă alături de celelalte instituții de ordine și siguranță. Vă adresăm rugămintea să respectați dispozițile organelor de ordine!”, a fost anunțul de moment al Poliției Locale Râmnicu Vâlcea.

Un eveniment similar a avut loc în urmă cu două săptămâni, tot în Râmnicu Vâlcea. La acea vreme, un tânăr pus pe glume a amenințat cu o bombă fictivă cele două mall-uri din oraș. 3.000 de personae au fost evacuate din locațiile amenințate. Totul a pornit de la un băiat de 18 ani, din  comuna Dăeşti. Acesta este deja cunoscut în rândul infractorilor, chiar dacă doar ce și-a sărbătorit majoratul. În 2018 și 2019, individul a furat un autobuz, un microbuz şi un taxi. Mai mult decât atât, tânărul a ieșit la plimbare cu ele pe drumurile publice provocând incidente.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cazul bagajului găsit în fața Prefecturii poate fi vorba despre un incident nevinovat. Cel mai probabil, valiza nu a avut loc în tomberon și a fost lăsată pur și simplu lângă.

Sursă foto: gazetavalceana.ro

Politica