vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Un jurnalist cu nume de sfânt, originar din Severin, a intrat în politica mare

Celebrul jurnalist cu nume de sfânt, Moise Guran, originar din Drobeta Turnu Severin, județul Mehedinți, care locuiește de mult în București a renunțat să mai fie jurnalist. Guran a decis să se implice în politică.

Din primele informații reiese că, deocamdată, el va fi coordonatorul campaniilor electorale din 2020 ale Alianței USR PLUS.  

,,Am decis să intru în politică pentru că trebuie să schimbăm această țară. Eu consider că următorii patru ani sunt esențiali, pentru noi cei care am fost în stradă, cei care am vrut să apărăm democrația și să dăm un alt curs României. Am făcut atât cât am putut ca jurnalist, acum vin acolo unde se iau deciziile – în politică. Voi avea o discuție și cu cei de la PLUS, aș fi vrut să mă înscriu în USR-PLUS, dar știu că cele două partide se vor uni, pentru că sunt doar formal două partide. Noi, cei care i-am votat, îi vedem ca pe unul singur. USR-ul reprezintă o altă generație, o generație a copiilor noștri, o generație care ni s-a alăturat în stradă în ultimii ani. Noi, cei care am fost tineri după Revoluție NU am reușit să schimbăm această țară, perspectiva ei, dar împreună cu ei vom reuși, o schimbăm deja. USR este partidul tinerilor și ceea ce fac eu acum este să le întind în primul rând lor o mână, ca de la generație la generație” a declarat Moise Guran.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Din Biblie reiese că Sfântul Cuvios Moise nu era la început un sfânt: ,, În părţile Egiptului era un tâlhar vestit, cu numele Moise, de neam etiopian. Acesta, simțind chemarea lui Dumnezeu, a lăsat tâlhăritul şi pe tovarăşii săi şi s-a dus în pustie, la o mănăstire” se arată în Sfânta Scriptură.

Politica