vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cu răniții și copiii în cantonament!

Deși a trimis un lot stufos în Turcia, o parte dintre jucători sunt accidentați, alții în perioada de recuperare, iar 4 sunt în premieră la echipa mare.

30 de jucători au făcut deplasarea în Turcia. Între ei, căpitanul Nicușor Bancu, Florin Gardoș, Koljic și Markovic. Bancu s-a accidentat în ultimul joc de campionat, cu FCSB, iar o parte din pregătire o va face separat de lot, cu speranța unei reveniri grabnice. „Încă nu sunt bine, dureri nu mai am, au trecut. Dar nu pot să zic cât o să stau, recuperarea o să o fac aici în Antalya cu doctorul şi cu cei din staff şi mai târziu o să aflu cât o să stau”, a zis Bancu la plecarea spre Turcia.

Elvir Koljic are mai multe luni de recuperare decât de fotbal, de când a venit la Craiova. Anul trecut a absentat vreo 8 luni din cauza unei accidentări suferite la meciul Bosnia – Armenia. Apoi s-a accidentat din nou, la un meci cu Voluntari:

Policlinica Buna Vestire Craiova

Elvir Koljic are o fisură la coloana vertebrală ce nu necesită operație, dar, din păcate, are nevoie de o perioadă de repaus. Cu siguranță o să fie apt pentru cantonamentul din iarnă și suntem siguri că golurile lui ne vor ajuta să ne îndeplinim visul”, era anunţul oficial al CSU Craiova. Și el e la tratament în Antalya.

Florin Gardoș, venit într-un picior la echipă, a fost împrumutat la Iași, după un conflict cu Mangia. La moldoveni a suferit o fractură de piramidă nazală, încă de la primul meci. A revenit în Bănie, iar la returul cu azerii de la Sabail s-a rupt iar: la ligamente. Așa că a fost operat la Roma și se află într-o permanentă recuperare. Sunt aproape 100% din punct de vedere medical. Doamne ajută să fiu bine, asta îmi doresc de câțiva ani. Nu-mi explic de ce mă accidentez, tot timpul a fost ceva, dar sper să fie bine anul acesta. Nu sunt omul care să renunțe, a spus Gardoș, la plecarea în cantonamentul din Antalya.

Markovic e un alt jucător care a stat mai mult accidentat decât pe teren. Acum, pare bun de joc, dar la cât de fragil e, nu se știe dacă va încheia fără vreo ruptură cantonamentul. Juniorii aduși în premieră în cantonament sunt portarul Cătălin Păușescu, fundașii Cosmin Dobre, Adrian Juncu și mijlocașul Marian Danciu.

Politica