duminică, mai 5, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Șase absențe importante în cantonamentul din Turcia!

Cu juniori și accidentați, 30 de alb-albaștri s-au suit în charter-ul spre Antalya.

30 de jucători și peste 20 de angajați ai clubului oltean au decolat marți spre Antalya, pentru stagiul centralizat de pregătire. Delegația alb-albastră a fost condusă de Sorin Cârțu, care le-a cerut jurnaliștilor prezenți la conferința de presă de luni să nu speculeze că ar face deplasarea în altă calitate, în speță cea de tehnician.

Staff-ul tehnic a fost format din Corneliu Papură, antrenorul cu care oltenii au pornit în acest sezon, secondat de Florinel Luță și Robert Tufiși, ultimul antrenor cu portarii.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Lotul deplasat de Craiova în Antalya:

Portari: Mirko Pigliacelli, Laurențiu Popescu, Andrei Marinescu, Cătălin Păușescu

Apărători: Nicușor Bancu, Alex Mățel, Ștefan Vlădoiu, Mihai Bălașa, Stephane Acka, Tiago Ferreira, Uros Cosic, Florin Gardoș, Ivan Martic, Bogdan Vătăjelu, Cosmin Dobre, Adrian Juncu

Mijlocași: Alex Cicâldău, Dan Nistor, Antoni Ivanov, Ionuț Popescu, Marian Danciu

Atacanți: Andrei Ivan, Mihai Roman, Elvir Koljic, Valentin Mihăilă, Cristi Bărbuț, Luis Nițu, Ștefan Baiaram, Jovan Markovic.

Așadar, șase jucători nu și-au găsit locul în charter-ul de Antalya: Marius Briceag, Renato Kelic, Qaka, Ioniță, Fortes și Zakaric.

În actuala stagiune, din cauza concurenței pe postul de apărător stânga, acoperit de Bancu și Vătăjelu, Marius Briceag a devenit a treia opțiune, fiind utilizat la echipa a doua a clubului. Neutilizat de Pițurcă, Renato Kelic pare să nu mai fie o opțiune nici pentru Papură, la îndepărtarea sa fiind posibil să contribuie și suporterii ce l-au acuzat de trădare. Qaka pierde echipa după sosirea lui Nistor, în vreme ce Alex Ioniță, care nu a convins în acest sezon, e făcut pachet cu destinația Rapid. Carlos Fortes e suspendat până prin martie, așa că oltenii caută soluții pentru a-l pasa pe piața externă, în vreme ce lui Zakaric, fără gol marcat în tricoul alb-albastru, nu i s-a achitat clauza de cumpărare, în valoare de 200.000 euro.

Politica