sâmbătă, mai 11, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

A mers la prostituate și a plătit cu bani falși

O femeie ce practica prostituția într-un apartament din Târgu Jiu a solicitat ajutorul polițiștilor gorjeni. Se pare că aceasta ar fi fost plătită cu bani falși de un client în schimbul unor relații intime, dar și-a dat seama că a fost păcălită după ce bărbatul a părăsit locuința.

Potrivit igj.ro, femeia, alături de alte colege, are închiriat un apartament în zona Pieţei Centrale din Târgu Jiu, unde au loc întâlnirile cu clienții. Tânăra racolează bărbații prin intermediul unor anunțuri de pe un site cunoscut.

Nu este exclus ca bărbatul ce a făcut plata falsă să fie și el victima unei înșelăciuni, dar polițiștii vor putea afla aceste lucruri. Blocul în care a avut loc schimbul este monitorizat video, iar oamenii legii vor putea să le ia urma bărbaților ce au pășit în apartamentul femeilor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Potirvit polițiștilor, toate persoanele care se ocupă cu falsificarea de bani şi plasarea acestora pe piaţă sunt în atenţia poliţiştilor din cadrul Serviciului de Combatarea a Criminalităţii Organizate.

Politica