miercuri, mai 1, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mititelu a prins glas și aripi: ”Să-i interzică, dacă nu vom acționa împotriva FRF și CSU!”

Patronul FCU Craiova a revenit la vechile obiceiuri și amenință iar cu procese în stânga și-n dreapta.

Mititelu a plătit cea mai dulce amendă la început de săptămână, aproximativ 86.000 de dolari, în mare majoritate restanțe salariale pentru australianul Josh Mitchell. A jubilat când a dat banii întrucât amenda a venit pe noul club, cel înființat în 2017 și care prestează prin liga a treia, deși „cangurul” evoluase pentru defuncta FC Universitatea Craiova, în perioada 2005-2009. De aici, Mititelu a tras concluzia că actualul său club e continuatorul celui îngropat, așa că ar deține palmares, istorie etc.

Și a trecut la celebrele amenințări cu procesele, cele care au marcat istoria fotbalului craiovean în anii în care Mititelu a fost patron. A postat pe pagina de facebook a clubului administrat de copilul său: „In luna ianuarie vom solicita Federatiei Romane de Fotbal sa repare ce se mai poate repara in ceea ce priveste efectele actiunilor ilegale si iresponsabile initiate de FRF incepand cu iulie 2011. Reparatia consta in repunerea clubului in drepturile anterioare si interzicerea gruparii (CSU 2013) de a mai folosi numele, culorile si insemnele clubului FC UNIVERSITATEA CRAIOVA. In situatia in care FRF nu va reglementa de urgenta aceasta situatie vom initia printr-o actiune obligatia de a face impotriva FRF si CSU CRAIOVA cu consecinta ca ambele structuri sa suporte daunele aduse clubului nostru prin folosirea ilegala a numelui, culorilor si a insemnelor clubului nostru”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La început de săptămână, Mititelu spunea pentru Eurosport: „Deciza luată de FIFA e ireversibilă. Urmează să facem cerere către Federația Română de Fotbal pentru ca echipa din Liga 1 să-și schimbe denumirea. Mai mult, îi vom da în judecată pe cei din prima ligă pentru că ne-au furat absolut tot, inclusiv suporterii. Vor avea de plătit sume foarte mari de bani”.

„În cazul în care FRF ne respinge apelul, vom merge la TAS, deci n-au cum să scape. Ne vom lupta să promovăm în Liga 1 și sper ca până în 2022 să fim acolo”.

Între timp, magazinul mobil al CS Universitatea Craiova, aflat în piața Mihai Viteazu a fost vandalizat. Nimeni nu a făcut vreo plângere în acest sens, potrivit poliției locale.

Politica