vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mesajul lui Pițurcă pentru Rotaru: „Easy!”

Tensiunile dintre administrativ și tehnic par să se acutizeze la Craiova.

Coborârea lui Mihai Rotaru la flash-interviuri să-l întrebe pe Andrei Ivan dacă a jucat prost, lovitură cu manta la adresa celui care l-a pregătit, chiar dacă echipa își atinsese scopul și câștigase punctele, nu a rămas fără urmări. Astfel, Victor Pițurcă a profitat de anunțul făcut de Becali, potrivit căruia a înaintat 5 milioane de euro pentru semnătura lui Mihăilă pentru a-i da replica lui Rotaru.

Gigi Becali a făcut public, la ProX, interesul pentru Mihăilă: “Eu am făcut o ofertă de 5 milioane pentru Mihăilă. Am făcut ofertă printr-un intermediar. Nu mai vreau să comentez pentru că e înainte de meci. M-am scăpat”. Minge la fileu pentru Pițurcă, antrenorul oltenilor replicând: „Știam de lucrul ăsta. Știa și Mihai Rotaru. Nu se pune problema. Și dacă dă Gigi Becali 10 milioane nu pleacă de la Craiova”. Practic, Pițurcă a reiterat că el conduce clubul, că strategia din ultimii 5 ani în care Rotaru a vândut pe bandă rulantă jucători nu mai e de actualitate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În plus, în intervenția de la Digi Sport, Piți îl îndeamnă pe Rotaru la calm, arătând că e stăpân în Bănie, precum și pe situație: „Nu e adevărat că sunt în relaţii reci cu Mihai Rotaru. E normal să pretindă rezultate mai bune, toată lumea poate pretinde, dar easy…uşor, uşor. Nu avem o baghetă magică, dar echipa e pe un drum bun, de multe ori face legea pe teren, dar nu câştigăm mereu pentru că nu marcăm suficient”.

Pițurcă a repetat că dorește să creeze în Bănie o forță a Ligii 1: Vreau jucători valoroşi în toate compartimentele, care să lupte pe viaţă şi pe moarte, pentru că Universitatea trebuie să câştige titlul”. Asta după ce Sorin Cârțu, președintele clubului, lăsase de înțeles că nu se vor mai cheltui mulți bani în acest mercato, pentru că s-au risipit în primele luni ale stagiunii: „Şi în vară clubul a făcut investiţii, a dat bani pe Ivan, Vătăjelu, Ivanov, Qaka, s-au făcut eforturi financiare de nivelul milioanelor de euro”.

Politica