miercuri, mai 8, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Concurs de fotografie denumit „Acasă de Sărbători”, la Slatina

Primarul Slatinei, Emil Moţ, organizează un concurs de fotografie denumit „Acasă de Sărbători”, scrie olt-alert.ro

Edilul a explicat că la concurs se pot înscrie atât fotografi amatori, cât şi profesionişti. Concursul se desfăşoară în perioada 6 decembrie 2019 – 21 ianuarie 2020, iar cele mai bune fotografii vor fi votate pe pagina de Facebok a lui Emil Moţ. Perioada de votare este 19 decembrie 2019 – 24 ianuarie 2020, ora 12.00.

„Ca să avem încă un motiv de sărbătorire a acestui moment important și emoționant, organizez un concurs de fotografie denumit – «Acasă de sărbători». Înscrierile la acest concurs se vor putea face începând din 6.12.2019, dată care de asemenea are o semnificație specifică acestei luni, respectiv sărbătorirea Sfântului Nicolae. Ușile sunt deschise tuturor, fie că sunteți pasionat de fotografie sau fotograf profesionist”a spus Moţ.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Concursul se va desfăşura pe două niveluri: nivelul 1 se adresează pasionaţilor de fotografie, iar nivelul 2 se adresează fotografilor profesionişti.

Totodată, primarul a decis ca iluminatul festiv să rămână în oraş până în perioada 20-24 ianuarie, când Slatina marcheaă 652 de ani de la prima atestare documentară.

 

 

Politica