vineri, mai 17, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Gigi Becali, urmărit penal pentru spălare de bani

Procurorii DNA au anunţat, oficial, că Gigi Becali şi nepotul său sunt urmăriţi penal pentru spălare a banilor, fapte care ar fi fost săvârşite în perioada 2014-2019. Aceştia ar fi beneficiat de un teren supraevaluat, iar banii obţinuţi au fost ascunşi prin operaţiuni bancare, potrivit digi24.ro

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au dispus extinderea urmăririi penale faţă de două persoane, oameni de afaceri, pentru săvârşirea infracţiunilor de spălare a banilor, fapte presupus a fi săvârşite în perioada 2014-2019.

În aceeaşi cauză, DNA anunţă că s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de un evaluator desemnat de Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor (A.N.R.P), pentru abuz în serviciu cu obţinere de foloase necuvenite, cu consecinţe deosebit de grave.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Potrivit procurorilor, cunoscând că despăgubirea a fost stabilită în urma supraevaluării frauduloase, cei doi oameni de afaceri ar fi disimulat proprietatea şi dreptul de dispoziţie asupra despăgubirii.

Becali şi nepotul său s-au prezentat, marţi dimineaţă, la sediul DNA.

spot_img
spot_img

Politica