joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Pițurcă n-are două piese grele! La amicalul cu Subotica a căutat soluții!

În ritmul în care marchează pentru naționala U21, așa ia Vali Mihăilă galbene la echipa de club.

CSU Craiova va trebui să se descurce în meciul cu Hermannstadt fără doi dintre titularii de drept. Valentin Mihăilă și Andrei Ivan vor fi suspendați pentru cumul de galbene. Proaspătul internațional de tineret, care a impresionat prin careul de goluri reușit în poarta Finlandei, e campion la încasat cartonașe galbene. În 11 apariții a ajuns la 7 avertismente, în medie două galbene la trei jocuri. Ivan are doar 4.
În amicalul cu Subotica, de pe Aripile, Victor Pițurcă a căutat soluții pentru acoperirea celor două posturi. Astfel, antrenorul oltenilor l-a pus pe Baiaram pe poziția lui Mihăilă și a umblat și la moralul puștiului de 16 ani, plasându-i banderola pe braț, pentru a-l responsabiliza și a-i da încredere. Pentru poziția lui Ivan se bat Roman și Fortes, ambii cu goluri în meciul de verificare cu sârbii. Roman din acțiune, portughezul de la punctul cu var.
Bineînțeles nu sunt toate probleme rezolvate: pentru pozția de extremă dreapta se vor lupta în toată săptămâna la antrenamente Bărbuț și Zakaric. Surprinde în continuare situația lui Alexandru Mateiu, unul dintre veteranii echipei, ținut rezervă și în amicalul cu Subotica.
În altă ordine de idei, potrivit Fanatik.ro, Pițurcă insistă pentru întărirea liniei de apărare prin achiziționarea lui Valerică Găman. Piți îi are în centrul defensivei pe Bălașa, Acka, Kelic, Tiago Ferreira, iar la nevoie și pe sârbul Cosic. Însă îl vrea și pe Găman pentru care oferta, potrivit sursei citate, este de 10.000 pe lună și 100.000 euro la semnătură.

Politica