sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Întâlnire profesor – elev: Pițurcă, față în față cu Vio Moldovan!

Antrenorul Craiovei l-a avut sub comandă la echipa națională, iar acum tehnicianul Chindiei trebuie să arate că nu a prins prea mult din știința lui Pițurcă.

CSU Craiova traversează cea mai bună formă de la venirea lui Victor Pițurcă. Dă câte 4, indiferent de adversar. A eliminat Voluntari cu 4-1 din Cupa României, iar la începutul săptămânii a dispus, cu același scor de rivala de moarte Dinamo București.

După două luni de la preluarea echipei, Pițurcă pare a fi găsit cheița cu care să învârtă angrenajul alb-albastru. Pe copiii teribili, dar dificili ai Craiovei, a început să-i învețe tainele golului, dovadă că Mihăilă înscrie la foc automat, iar Ivan a găsit cu Dinamo, după 45 de meciuri de secetă, drumul spre gol. Imediat după meciul cu Dinamo, Piți și-a felicitat nouarul: „Ivan este un jucător care poate deveni un fotbalist foarte important pentru echipa naţională, o să vedeţi că el în continuare o să joace din ce în ce mai bine şi o să crească foarte mult în valoare. Am avut nenumărate discuţii cu el. Neavând reuşite ca vârf a început să zică <nea Piţi, eu aş juca mai mult în stânga>. I-am spus nu, joci tot vârf, joci atacant, fiindcă ăsta eu cred că este postul tău. Şi când o învăţa el mişcarea autentică de vârf – şi o să-l învăţ eu, că asta a fost meseria mea – o să vedeţi că o să fie cel mai bun vârf din România”.
Și despre Mihăilă a avut cuvinte de laudă: „Mihăilă, de obicei, când lua mingea pleca deja în sprint şi adversarul era la 10-15 metri de el. I-am spus că nu e bine ceea ce face, să se ducă ca şi când ar trage de timp şi să rupă ritmul şi nu-l mai prinde nimeni, pentru că el are viteză debordantă dacă îşi pune în funcţiune această mişcare foarte bine. O să vedeţi că o să marcheze goluri multe şi o să devină un jucător mult mai valoros decât este la momentul actual”.
Ivan și Mihăilă vor fi armele lui Pițurcă și în duelul cu Chindia Târgoviște, programat sâmbătă, de la ora 17:30.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica