joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: ,,Căpitanul” de județ dă bani la 29 de primării

Președintele CJ Mehedinți Aladin Georgescu, ,,căpitanul” de județ, împarte bani în stânga și-n dreapta. Un număr de 29 de unități administrativ – teritoriale din județul Mehedinți au primit bani de la Consiliul Județean Mehedinți, pentru buna funcționare. Forul legislativ județean a alocat din fondul de rezervă suma de 2,9 milioane de lei, fiecare primărie urmând să primească, în mod egal, suma de câte 100.000 de lei.

În cadrul unei ședințe extraordinare a Consiliului Județean Mehedinți, s-a procedat la o rectificare bugetară de urgență, astfel încât suma de 2,9 milioane lei să fie scoasă din fondul de rezervă și împărțită în mod egal la un număr de 29 de primării care au cerut bani deoarece nu își pot încheia în bune condiții exercițiul bugetar pe anul 2019.

Avem solicitări de la un număr de 29 de UAT- uri, sume mai mici sau mai mari, pentru buna funcționare până la finele anului. Am găsit în fondul de rezervă suma și am decis să fie împărțită în mod egal către toate unitățile solicitante”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica