vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Contractele de finanţare pentru reabilitarea liniei de tramvai, semnate

Contractele de finanţare pentru reabilitarea căii de rulare a tramvaielor, din Craiova, pe tronsonul Henri Ford şi tronsonul Calea Severinului, au fost semnate, astăzi, de primarul Craiovei, Mihail Genoiu, şi ministrul Dezvoltării, Daniel Suciu.

Semnăm două contracte foarte importante. V-am explicat că acel parteneriat care există între Ministerul Dezvoltării şi Primăria Craiova privitor la achiziţia celor 17 tramvaie este într-un ansamblu cu mai multe proiecte şi anume cele de reabilitare a căii de rulare pe tronsonul Henri Ford şi pe tronsonul Calea Severinului, tronsoane care nu au fost reabilitate pe exerciţiul financiar anterior, atunci când a fost reabilitat centrul căii de rulare şi acum suntem în momentul în care semnăm cele două contracte”, a declarat primarul Craiovei, Mihail Genoiu.

Ministrul a afirmat, la Craiova: “Citeam zilele trecute o ştire că ministrul Daniel Suciu, adică subsemnatul, dă o ultimă lovitură şi scoate la licitaţie un contract de peste 35 milioane euro pentru municipiul Craiova pentru cele 17 tramvaie pentru acest frumos oraş, care, fie vorba între noi, mie îmi place foarte mult. Şi pentru că nu îmi place să rămân dator, recunosc, nu a fost ultima lovitură pe care am pregătit-o pentru Craiova, ultima lovitură sunt cele două contracte din această seară, care au o valoare de aproape 25 milioane euro şi care vin foarte bine în completare la precedenta licitaţie”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica