Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Fragmente „posibil osoase“ au fost ridicate de poliţişti din liziera de la Caracal

Publicat

pe

Poliţiştii criminalişti de la IPJ Olt s-au deplasat, în urma unui apel la 112, în liziera de la Caracal, unde în august au fost găsite fragmente osoase umane la indicaţiile lui Gheorghe Dincă, ridicând noi probe care vor fi înaintate DIICOT.

Poliţiştii criminalişti şi de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de poliţie Judeţean Olt s-au deplasat sâmbătă, 13 octombrie, în liziera în care investigatorii au găsit în vară, la indicaţiile lui Gheorghe Dincă, rămăşiţele umane despre care acesta a spus că i-ar aparţine Luizei Melencu, potrivit Adevărul.
„În urma unui apel prin SNUAU 112, poliţişti criminalişti şi de investigaţii criminale s-au deplasat la faţa locului. Au fost ridicate fragmente mici, posibil osoase, acestea urmând a fi înaintate către DIICOT, în vederea continuării cercetărilor“, a declarant purtătorul ed cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Apelul a venit sâmbătă, în jurul orei 15.00, din partea unor persoane care s-au recomandat ca fiind jurnalişti, resturile indicate fiind ridicate de către criminalişti. Acestea, care ar putea constitui noi probe, vor fi înaintate luni, 14 octombrie 2019, către DIICOT, structura care anchetează cazul presupuselor crime de la Caracal asupra Alexandrei Măceşanu şi Luizei Melencu.

Continue Reading