joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bancu, acuzat de rasism! Pițurcă: „Niciun jucător al Craiovei nu are dreptul să se comporte așa”

Scandal monstru la finalul meciului de pe Oblemenco. Vizitatorii au sărit la gâtul căpitanului CSU Craiova.

Craiovenii nu au putut sărbători victoria cu Viitorul, după ce jucătorii și antrenorul oaspeților au făcut acuzații grave. Aceștia susțin că Nicușor Bancu i s-ar fi adresat lui Bradley De Nooijer cu apelativul „negru împuțit”. Țâru a făcut dezvăluirea, iar antrenorul Cătălin Anghel, ce a fost eliminat după acea fază – reproșându-i-se de către Avram că l-a jignit pe asistentul Șovre – a spus: „Bancu e un jucător extraordinar, dar nu se poate să facă ce a făcut. A spus: du-te în aia a mă-tii de negru împuțit. Am cerut tușierului să cheme centralul să-i spună ce a zis. La pauză, a zis centralul că i-am adus domnului Șovre injurii și de-asta m-a eliminat. Mi-a cerut să nu mai ies de la cabine. Dar Bancu i-a zis lui Bradley De Nooijer „negru împuțit”.
Bancu a dat un raspuns confuz celor de la Viitorul: „Nu cred că am spus așa ceva. A fost un clinci, am încercat să-i despart. Au fost înjurături, dar nu cred că a fost așa ceva. Ei spun, dar și eu pot să spun de ei că au zis. Dacă am greșit nu mai țin minte. S-a întâmplat pe fond de oboseală. Poate am fost un pic nervos, iar dacă am spus ceva îmi cer scuze”.
Întrebat de incident, antrenorul Victor Pițurcă a spus: „Nu știu, n-am văzut faza. Dar nu cred că s-a putut întâmpla asta. E un jucător rapid ca joc, dar din punct de vedere al dialogului nu cred. Voi sta de vorbă cu el, pentru că nici un jucător al Universității nu are dreptul să se comporte așa”.

Politica