luni, mai 6, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Regele Iordaniei nu a vrut să facă poză cu Dăncilă

Fostul ministru de Externe Cristian Diaconescu a declarat joi seara, la Digi24.ro, că Viorica Dăncilă a alergat, la ONU, după regele Iordaniei ca să facă o poză cu el, însă acesta a evitat-o, preferând să iasă pe o altă uşă.

„Dăncilă a alergat după regele Iordaniei, ăla a ieşit pe o altă uşă. Este posibil ca nici măcar o poză să nu mai poţi să faci cu liderii străini?”, a declarat Diaconescu.

Viorica Dăncilă a fost prezentă, marţi, la sediul ONU la Dialogul liderilor pe tema răspunsurilor strategice pentru combaterea terorismului, întâlnire la care a participat şi regele Abdullah II al Iordaniei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Reamintim că în luna martie, regele Iordaniei şi-a anulat vizita la Bucureşti după ce premieul a declarat în SUA ca va muta ambasada României de la Tel Aviv la Ierusalim.

„Majestatea sa Regele Abdullah II îşi anulează vizita în România care fusese programată să înceapă luni, ca semn de solidaritate cu Ierusalimul”, informa Ministerul de Externe al Iordaniei.

Potrivit presei, din punct de vedere mediatic şi ca efect electoral, vizita premierului Dăncilă în SUA a fost un eşec răsunător.

Mike Pence şi-a anulat întâlnirea cu ea, Rick Perry, secretarul de stat pentru energie nici n-a menţionat-o în postarea făcută după ce s-a întâlnit cu o delegaţie condusă de aceasta, iar presa a ironizat-o pentru faptul că marea întâlnire pe care a avut-o în State a fost cea cu primarul din Jersey.

 

Politica