sâmbătă, mai 4, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Traficanţi de droguri din Olt, prinşi de poliţie

24 de persoane au fost luate la audieri într-un dosar de trafic cu droguri în judeţul Olt.

Marţi dimineață, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. –  B.T. Olt, au făcut 4 percheziţii domiciliare la locuințele a cinci persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de trafic şi consum ilicit de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

„În fapt, în urma cercetărilor, a reieşit că, în perioada 2018 – 2019, cinci persoane, cu vârste cuprinse între 20 și 46 de ani,  ar fi comercializat canabis și substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, pe raza județului Olt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma percheziţiilor domiciliare au fost descoperite trei pungi din plastic și un borcan de sticlă, ce conțineau material vegetal uscat, de culoare verde-oliv.

Totodată, au fost descoperite două pliculețe autosigilante, un cântar de mare precizie, un grinder și șase plante ce par a fi canabis, plantate în grădină.

24 de persoane au fost conduse la sediul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt, în vederea audierii și dispunerii de măsuri legale.

În cauză, cinci persoane sunt cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic şi consum ilicit de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive”, arată DIICOT.

 

Politica