luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Voleibaliștii craioveni s-au reunit, dar fără Dănuț Pascu

Echipa de volei masculin, SCM U Craiova, începe pregătirile pentru noul sezon competițional. Voleibaliștii olteni s-au reunit, dar au avut absenți de marcă. De la antrenorul echipei, Dănuț Pascu, până la sportivii foarte importanți ai echipei, în perspectiva viitoarei ediții de campioant: Laurențiu Lică, Răzvan Olteanu dar și Silviu Suson, cel ce se va întoarce la Craiova, după ce, în ultimele două sezoane a evoluat pentru Unirea Dej. Voleibalistul a jucat cu SCMU în grupele Champions League în sezonul 2016-2017.

Absențele au fost motivate. Cei patru sunt angrenați în acțiunile lotului național aflat în pregătirile precompetiționale dinaintea Campionatului European din Franța. Totuși, nu au stat departe de Bănie, pentru că în weekend au reușit să învingă, în două rânduri, Macedonia, în partidele amicale pe care le-au disputat în Sala Polivalentă din Craiova.

La ședința de pregătire programată în după-amiaza zilei de luni, sub comanda tehnicianului Claudiu Mitru au răspuns prezent 9 sportivi ai Craiovei: Robert Călin, Sergio Diaconescu, Andrei Georgescu, Andrei Grigoraș, Igor Ivanovici (Serbia), Ștefan Lupu, Laurențiu Mariciu, Ionuț Teleleu și Stanislaw Wawrzynczyk (Polonia).

Policlinica Buna Vestire Craiova

Sportivul Neven Majstorovic este și el absent motivat. Acesta se află în pregătire cu lotul național al Serbiei.

SCM U Craiova se va pregăti în plan local, iar din cea de-a doua decadă a lunii septembrie va începe seria partidelor amicale.

Politica