marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Pandurii și FCU Craiova pot inaugura noua arenă din Târgu Jiu

Se încearcă stabilirea unui meci de gală între Pandurii și FCU Craiova. Gorjenii speră să vadă pe viu Peluza Sud 97.
Elevii lui Eugen Trică au fost invitați să inaugureze noul stadion din Tg. Jiu, într-un meci amical contra echipei locale, Pandurii. Chiar dacă are în vedere și o posibilă revenire pe stadionul din Severin, FCU Craiova are porțile deschise și pe noua arenă gorjeană. Deocamdată, nu s-a stabilit o dată exactă pentru inaugurare. Evenimentul poate avea loc la sfârșitul lunii iulie, dar și la începutul lunii august.
Primarul din Tg. Jiu, Marcel Romanescu, este încântat de posibila mutare a celor de la FCU Craiova pe stadionul orașului pe care îl are în subordine și așteaptă cu nerăbdare să-i vadă la lucru pe cei din Peluza Sud 97.
„Urmează ca în perioada următoare, eu cred că până la sfârșitul acestei luni, să se facă recepția pentru lucrarea făcută la Tg. Jiu. Iar apoi prin hotărâre de Consiliul Local noi să putem prelua arena, iar apoi tot prin hotărâre de Consiliul Local să stabilim în ce termeni să joace pe această arenă echipele care doresc acest lucru. Inaugurarea stadionului se va face la sfârșitul lunii iulie sau în primele zile din august, cam pe acolo. Sperăm că FCU va accepta să joace un amical cu Pandurii la inaugurarea stadionului. Așteptăm cu mare drag pe toți suporterii lui FCU, și știu că sunt foarte mulți, să vină pe arena noastră la meciurile echipei lor favorite”, a declarat edilul pentru ediție.ro.

Politica