duminică, mai 12, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Echipa din Liga 1 va juca sub numele Universitatea Craiova!

FRF a stabilit ca echipa patronată de Mihai Rotaru să evolueze în întrecerile interne sub titulatura Universitatea Craiova. Adrian Mititelu, patronul FCU, a reacționat pe facebook.

Clubul din Liga 1 a mai câștigat o bătălie cu Mititelu. Comitetul Executiv al FRF a decis astfel: „Aprobă cu unanimitate de voturi solicitarea U Craiova 1948 Club Sportiv SA de a folosi în competiții denumirea Universitatea Craiova, cu mențiunea că în situația în care apare o hotărâre judecătorească care să anuleze marca, să suspende sau să limiteze dreptul de utilizare a mărcii respective sau să anuleze contractul de utilizare a mărcii, clubul solicitant să revină de îndată la participarea în competitii sub denumirea acestuia astfel cum este aceasta înscrisă în evidențele Registrului Comerțului”.
Clubul patronat de Rotaru a explicat pe site-ul oficial, printr-un comunicat, cum s-a ajuns la această hotărâre: „Comitetul Executiv al FRF a aprobat cu unanimitate de voturi cererea Universității Craiova formulată ca urmare a soluționării disputării mărcii și denumirii prin hotărârea definitivă și irevocabilă a Înaltei Curți de Casație și Justiție, nr. 441A/2016, din data de 08.06.2016.
Adrian Mititelu, patronul FCU Craiova, a reacționat pe pagina de facebook, amenințând, în stilul deja consacrat, cu noi procese: „FRF a mai comis un abuz, cu scopul clar de a favoriza gruparea criminală înființată de PSD în 2013. Burleanu nu este cu nimic mai prejos decât criminalul Mircea Sandu. Într-o zi FRF o să trebuiască să achite o notă de plată uriașă. Această decizie ILEGITIMĂ și imorală urmează să o atacăm în căile prevăzute de lege și statut. Nu în ultimul rând această nouă faptă penală va fi adusă la cunoștință procurorilor”.

Politica