duminică, mai 5, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Pandurii își vor pierde cel mai bun fotbalist

Echipa gorjeană va rămâne fără cel mai bun fotbalist al sezonului precedent, George Tudoran. Din data de 16 iunie, atacantul va îmbrăca tricoul alb-vișiniu al Rapidului și se va lupta alături de bucureșteni pentru un loc în Liga 1. Proaspăt promovați în liga secundă, rapidiștii au parafat înțelegerea cu fotbalistul de 23 de ani încă din iarnă, dar l-au lăsat să evolueze la Pandurii în retur, pentru a avea mecuri cu ritm de Liga a doua.

Cu George ne vom revedea la reunirea Rapidului, din 16 Iunie, atunci când sub comanda lui Daniel Pancu se va afla și Matias Roskopf, jucător transferat în această săptămână”, se arată pe pagina de Facebook a clubului Rapid.

Tudoran (23 de ani), cel care a evoluat la Rapid și în sezonul 2015/2016, fiind pe atunci împrumutat de la Viitorul Constanța, a fost unul dintre cei mai buni jucători ai ligii secunde, reușind să înscrie 14 goluri în 35 de meciuri, reușite ce i-au salvat pe Pandurii de la retrogradare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

George Tudoran nu este singurul fotbalist transferat de Rapid din curtea Pandurilor. Gabriel Dodoi, tânărul în vârstă de 20 de ani împrumutat de Tg. Jiu de la CFR Cluj va ajunge și el sub comanda lui Pancu. Bucureștenii au căzut la o înțelegere cu formația din Gruia pentru transferul jucătorului. Dodoi a înscris 5 goluri în returul Ligii a doua.

Formația din Tg. Jiu a scăpat cu greu de retrogradare. După ce a strâns suficiente puncte pentru a se păstra în Liga a doua, FIFA a vrut să depuncteze echipa pentru niște datorii mai vechi către doi foști jucători. Până la urmă, sancțiunea aplicată clubului a fost suspendată, iar gorjenii vor jucat tot în divizia secundă și în sezonul 2019/2020.

Politica