sâmbătă, mai 4, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Băluță: „Pentru Bancu ar fi greu la Slavia!”

Fostul căpitan al oltenilor, Alex Băluță apreciază că fostului său coechipier Bancu i-ar fi dificil să se impună la echipa cehă.

În urmă cu un an, Nicușor Bancu a fost în vizorul celor de la Slavia Praga. Dezvăluirea a făcut-o Alexandru Băluță, cel care a realizat în acest an eventul cu echipa din capitala Cehiei. ”Da, m-a întrebat antrenorul, dar anul trecut când am ajuns eu aici”, a dezvăluit Băluță într-un interviu acordat ProSport.

Fostul decar al oltenilor apreciază însă că pentru Bancu ar fi destul de dificil să se impună la Slavia: „E greu dacă vine aici. Slavia a cumpărat un fundaş stânga ceh cu 1.5 milioane de euro şi nu joacă, pentru că celălalt fotbalist de pe post e foarte bun”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Băluță a mărturisit că mai ține legătura cu o parte din foștii săi colegi de la Craiova: ”Mai vorbesc cu Bărbuţ, cu Bancu, cu Briceag. Acum sunt puţin supăraţi că au terminat sub Viitorul, dar asta e. M-am auzit cu ei înainte de meci. Erau tensionaţi”.

Nicușor Bancu a preluat în iarnă banderola formației oltene de la Mitriță, vândut. E singura prezență constantă din 11-le alb-albastru în lotul lărgit al naționalei României. În această primăvară, oficialii Craiovei au insistat, în special Gică Craioveanu, că Bancu trebuie să facă pasul în fotbalul din Occident.

Politica