duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Două absențe de marcă la reunirea CSU!

Corneliu Papură va trâmbița adunarea juveților pentru demararea pregătirilor în sezonul 2019-2020.

 

Nicușor Bancu și Alex Cicâldău, convocați la loturile naționale, nu vor ajunge la reunirea echipei, programată astăzi. Juveții vor face vizita medicală marți, urmând ca într-o săptămână să plece într-un stagiu centralizat în Austria. În cadrul cantonamentului, ce se va întinde pe perioada 17 iunie – 3 iulie, oltenii vor disputa 5 jocuri amicale. Patru adversari sunt deja cunoscuți. Astfel, seria jocurilor test va începe pe 22 iunie cu rușii de la Orenburg, va continua pe 25 iunie cu Qarabag, campioana din Azerbaidjan. La data de 1 iulie, craiovenii au meci cu Ferencvaros, iar o zi mai târziu cu Legia Varșovia, formație ce a terminat pe 2 în Polonia.

Lotul care va face deplasarea va fi, cel mai probabil, înțesat de jucători tineri, având în vedere lista lungă de disponibilizări pregătită de club. Cei mai importanți jucători care vor pleca sunt: Dimitrov, Gardoș, Donkor, Popa, Meza Colli, Bic, Nuno Rocha și Andrei Cristea. Noutățile sunt albanezul Qaka, precum și jucătorii care vin după perioade de împrumuturi: Roman, Vlădoiu și Borța.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În altă ordine de idei, potrivit Prosport, oltenii pregătesc o ofertă pentru Gleison, jucător brazilian în vârstă de 24 de ani, ce a evoluat pentru satelitul celor de la FC Porto.

În sezonul precedent, oltenii au ratat obiectivele. Au ieșit din semifinalele Cupei și au încheiat pe locul 4. Au mers în Europa, grație celor de la Viitorul Constanța.

 

spot_img
spot_img

Politica