marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gorj. Șapte firme închise de inspectorii antifraudă

Inspectorii antifraudă fiscală au suspendat activitatea a șapte agenți economici din județul Gorj, pentru neutilizare sau nedotare cu aparate de marcat electronice fiscale. Alți 28 de operatori economici au fost sancționați cu amenzi în valoare de peste 100.000 de lei, potrivit gorjeanul.ro

Inspectorii antifraudă fiscală au verificat, în perioada 15 martie – 11 aprilie, modul în care peste trei mii de firme din toată țară au respectat prevederile legale referitoare la dotarea şi utilizarea noilor case de marcat cu jurnal electronic. În Gorj, inspectorii antifraudă au sancționat 28 de operatori economici cu amenzi în valoare de 105.000 de lei și au dispus confiscarea de sume în cuantum de 5.794 de lei.

„Inspectorii Direcției Generale de Antifraudă Fiscală au dispus suspendarea activității a șapte operatori economici, dintre care patru pentru nedotare cu aparate de marcat electronice fiscale și trei pentru neutilizarea de aparate de marcat electronice fiscale. Totodată, precizăm că acțiunile de monitorizare și control ale inspectorilor antifraudă vor continua pentru asigurarea respectării obligațiilor legale privind dotarea și utilizarea noilor case de marcat cu jurnal electronic”, au transmis, pentru Gorjeanul, reprezentanții Direcției Generale de Antifraudă Fiscală (DGAF). Mai mult, în perioada ianuarie-aprilie 2019, inspectorii DGAF au desfășurat controale la 186 de contribuabili din județul Gorj. Ca urmare a abaterilor constatate, inspectorii antifraudă au dispus aplicarea a 33 de amenzi, în valoare de 143.745 de lei, precum și confiscări de sume și venituri ilicite în cuantum de 8.817 de lei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica