marți, mai 7, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

SCM Craiova, în grafic după meciul cu Gloria Buzău

Handbalistele de la SCM Craiova s-au impus în fața celor de la Gloria Buzău, scor 32-28. Partida nu a fost deloc un ușoară pentru formația din Bănie, mai ales că presunea se simte din ce în ce mai mult. Oltencele au avut un parcurs greoi în această ediție de campionat și încearcă să salveze ceva pe final.

SCM Craiova: Dzukheva, Curmenţ – Trifunovic (4 g.), Gjorgjijevska, Ianăşi (2 g.), Tănasie (6 g.), Nikolic (5 g.), Tătar (6 g.), Fachinello, Vizitiu (9 g.), Şelaru, Ion, Costa.

Gloria Buzău: Mîrcă, Pușcaș, Iordache – Stoleru 11, Gedroit 7, Khavronina 5, D.Predoi 2, Subțirică 1, Nan 1, Baciu 1, Simion, M.Predoi.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Antrenorul Craiovei s-a arătat mulțumit după victoria cu Băzău, mai ales că elevele sale au ieșit sănătoase de pe teren, la finalul meciului. Burcea speră să obțină victorii pe linie acasă și încă un în deplasare. Obiectivul trupei din Bănie este clasarea pe un loc ce le asigură participarea în Cupa EHF.

A fost o victorie muncită. Nici nu mă așteptam la altceva împotriva Buzăului. Cu ele am suferit cea mai categorică înfrângere. Le-am rugat pe fete să le dea cea mai bună replică și să încerce ce nu am reușit acolo. Victoria este victorie. Le felicit pentru cele 3 puncte. Victoriile de acasă și, sper eu, încă un meci câștigat în deplasare , sper să ne apropie de locul patru, loc de calificare în Cupa EHF. Am primit 28 de goluri. Punctul nostru forte a fost apărarea. Mă bucur că fetele au ieșit sănătoare. Ne pregătim pentru următorul meci. Spectatorii care au ca obiectiv să înjure jucătoarele să facă bine să stea acasă”, a declarat Bogdan Burcea.

Patricia Vizitiu este cu gândul la următoarele 5 partide pe care oltencele le mai au de disputat în Liga Florilor. Handbalista se gândește la un loc de cupe europene, chiar dacă nu a fost chair cel mai fericit sezon pentru SCM.

A fost o victorie frumoasă, muncită. Mai avem mult. Mai sunt 5 meciuri, destul de importante pentru noi. Pentru noi sunt importante cele 3 puncte. Nu vreau să ne îmbătăm cu apă rece. Sperăm să fim sănătoase și să facem bine în meciurile următoare. Pentru mine contează să câștige echipa. Să prindem loc de cupe. Acest sezon a fost destul de greu pentru noi, dar ne luptăm până la sfrârșit. Cu Brașov va fi un meci destul de greu. În această săptămână vom pregăti meciul foarte bine. Cel mai bun va câștiga”, a spus Vizitiu.

Foto: SCM Craiova

Politica