vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Încă un eșec pentru SCM U Craiova

Echipa de baschet masculin, SCM U Craiova, a cedat în fața celor de la CSU Sibiu, scor 59-75. Partida s-a disputat în Sala Polivalentă și a contat pentru penultima rundă din Grupa Roșie. Cu o etapă înainte de startul play-off-ului, oltenii au o singură victorie în Top 6. Trupa din Bănie își păstrează locul 4, cel puțin până la meciul următor.

Pentru SCM U Craiova au evoluat: Koreniuk, Troupe (2 p.), Fraseniuc (11 p.), Gajovic (14 p.), Mijajlovic (6 p.), Casale (9 p.), Boone (2 p.), Curry (7 p.), S. Ionescu (8 p.)

Jucătorii au acceptat înfrângerea cu fruntea sus. Gajovic a fost de părere că jocul lent în apăratre, dar și în atac i-a costat pe olteni. Totuși, baschetbalistul este cu gândul la revanșe.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Au meritat să câștige. Am jucat lent azi și în apărare și în atac. Va trebui să lucrăm pentru sferturi. Vom avea un meci cu Timișoara în care să reglăm aceste lucruri. Este o partidă pe care va trebui să o câștigăm, să le aratăm că suntem mai buni ca ei, pentru că vor fi primii noștri adversari în play-off”, a declarat Goran Gajovic, pentru site-un SCM Craiova.

Ionescu nu a pus mare preț pe lipsurile Craiovei, dar este conștient că echipa are de reglar multe lucruri. Meciul cu Timișaora este văzut drept o partidă de pregătire pentru play-off, dar și un mod de a se scuza față de suporteri.

Încercăm să pregătim ultimele detalii pentru play-off. O să ne dăm toată silința, o să dăm tot ce putem să ajungem în semifinală și să mergem cât mai departe posibil. Nu contează exact ce a lipsit în acest meci, dar va trebui să ne punem la muncă toți, să vedem video și vom lucra împreună ca o echipă adevărată. Vreau să joc mai mult, dar nu depinde de mine. Am un rol în echipă și încerc să îl respect. Vrem să ne revanșăm cu Timișoara. Vrem să facem un meci bun pentru fani. Avem nevoie de ei”, a spus Sebastian Ionescu, la finalul meciului.

Politica