miercuri, mai 8, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cu copiuţa la simulare

Un elev, din Valea Stanciului, a fost prins în timp ce încerca să copieze la simularea examenului de Evaluare Națională.

Marţi, peste 8.000 de elevi ai claselor a VII-a şi a VIII-a, au susţinut proba scrisă la matematică a acestei simulări.

Examenul de simulare s-a desfășurat în cele 157 unități de învățământ preuniversitar din județul Dolj care școlarizează elevi de clasa a VII-a și a VIII-a, în intervalul orar 9.00-11.00. La nivelul județului Dolj peste 10.000 de elevi au fost înscriși pentru a susține această probă. La clasa a VII-a, procentul de prezență a fost de 87,07%, iar la clasa a VIII-a, de 88,04%.

Policlinica Buna Vestire Craiova

A fost eliminat un elev din clasa a VII-a de la Școala Profesională Valea Stanciului”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Dolj.

Luni, examenul la limba şi literatura română s-a desfăşurat fără probleme.

Elevii vor afla rezultatele simulărilor pe 22 martie.

Conform calendarului, afișarea rezultatelor se va realiza în data 22 martie 2019.

Rezultatele obținute de elevi la simularea evaluarii naționale sunt analizate la nivelul fiecărei unitați de învățământ în care s-au desfășurat aceste simulări, prin discuții individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, ședinte cu părinții, precum și la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării unor măsuri pentru îmbunătățirea performanțelor școlare”, au mai precizat reprezentanţii ISJ Dolj.

Potrivit acestora, notele obținute la simulările naționale pot fi trecute în catalog numai la solicitarea scrisă a elevului sau a părintelui/tutorelui.

Politica