duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Scena erotică filmată în Secția de Psihiatrie, sub atenția Avocatului Poporului

Avocatul Poporului s-a sesizat cu privire la scena erotică filmată în Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, în care trei pacienți se sărutau și mângâiau, printre gratii.

În imaginile prezentate de către presă, apar doi tineri dezbrăcaţi într-un spaţiu ce pare a fi o secţie închisă a unui centru de psihiatrie Târgu Jiu. O angajată a filmat cu telefonul doi tineri dezbrăcaţi într-un spaţiu ce pare a fi o secţie închisă a unui centru de psihiatrie. Poliţia a deschis o anchetă în acest caz“, potrivit unui comunicat al Avocatului Poporului. „

Reamintim că, imaginile au fost filmate de către fiica managerului unității spitalicești, angajată ca registrator la Secţia de psihiatrie. Doi bărbați și o femeie au fost filmați în timp ce se sărutau și atingeau printre gratiile ce separa două spații. Fiica managerului a confirmat că filmarea a fost făcută de ea, cu scopul de a le arăta superiorilor ce se întâmplă pentru a lua măsuri. Consiliul Judeţean Gorj a numit o comisie de cercetare disciplinară, la fel ca şi Spitalul Judeţean de Urgenţă, însă nu s-a luat nicio măsură până acum. În plus, ministrul Sănătății a declarat că va trimite Corpul de Control la spitalul din Târgu Jiu.

Policlinica Buna Vestire Craiova
spot_img
spot_img

Politica