luni, mai 6, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Campioni la transferuri, oltenii primesc o veste excelentă!

Elvir Koljic a fost chemat la naționala Bosniei. Dacă va și debuta într-un meci oficial, noul produs de export al oltenilor s-ar putea alege cu o cotă de piață crescută.

De orice poate să fie acuzată CSU Craiova în ultima perioadă, mai puțin de faptul că nu ar ști să-și vândă jucătorii. În vară, oltenii au încasat peste 5.5 milioane de euro, după Băluță, Screciu și Gustavo. Au intrat banii, dar debutul de sezon a fost sub așteptări. În această iarnă, deși l-au expus doar în vitrina Ligii 1, și pe ici, pe acolo sub tricolor, craiovenii au primit 7.4 milioane de euro pe căpitanul Mitriță. Acum au legat două înfrângeri în campionat, cu FCSB și Astra Giurgiu, dar nu e nimic pierdut.

Următorul produs care va fi scos pe tarabă, cel mai probabil în vară, este Elvir Koljic, atacantul sosit de la Krupa. Imediat după vânzarea lui Mitriță, Marcel Popescu, conducătorul clubului oltean, vorbea de un transfer al bosniacului de la 12 milioane în sus, după ce presa dăduse cifre de 3-4 milioane de euro: „Sumele care au fost vehiculate sunt derizorii. El dacă pleacă, trebuie să bată recordul lui Mitriță. Nu mai pleacă nimeni acum. La vară, după calificările din Europa, Mateiu și Bancu au prioritate pentru transferuri, să meargă la mai bine. Dacă vin oferte de 12, 15, 18 milioane de euro e imposibil să te împotrivești la plecarea lui Koljic”.
În privința lui Koljic, oltenii au primit o veste excelentă. Atacantul a fost chemat la naționala Bosniei pentru a participa la dubla cu Armenia și Grecia din preliminariile Euro 2020. Acum, patronatul oltenilor se roagă să și debuteze în meci oficial, iar dacă mai și marchează ar fi vis devenit realitate. Pentru că și selecția, și golul sub tricoul naționalei înseamnă cotă de piață mărită, bani în plus într-o eventuală negociere.
Cel supranumit „Noul Dzeko” nu e la prima chemare sub arme la prima reprezentativă. A bifat vreo 60 de minute, dar în meciuri amicale disputate anul trecut cu SUA și Mexic. Koljic a marcat de 12 ori în 16 prezențe pentru CSU Craiova în acest sezon, drept urmare convocarea lui Robert Prosinecki vine ca o încununare a realizărilor jucătorului la echipa de club.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica