sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Copil de 11 ani din Gorj, prins la volanul unei autoutilitare

Un minor a fost prins de polițiștii gorjeni în timp ce conducea o autoutilitară pe raza comunei Polovragi, județul Gorj. Vehiculul i-a fost încredințat chiar de tatăl copilului, care se afla pe scara mașinii.

Din verificările efectuate s-a stabilit că autoutilitara i-ar fi fost încredinţată, pentru a fi condusă, pe drumurile publice, de către tatăl său, de 44 de ani, care se afla pe scara autoutilitarei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui autovehicul, pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi încredinţarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane care nu posedă acest drept“, potrivit unui comunicat al IPJ Gorj.

În acest caz s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui autovehicul, pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere și încredințarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane care nu posedă acest drept.

Policlinica Buna Vestire Craiova
spot_img
spot_img

Politica