vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Punct final al campaniei de transferuri! Rotaru, peste 7 milioane pe plus!

Ieri a fost ultima zi din mercato de iarnă. Chiar dacă s-a zvonit că se negociază intens pentru Tandia și Ioniță, niciunul dintre jucători nu a ajuns în Bănie.

Campania de transferuri s-a încheiat pentru CSU Craiova. De acum până în vară nu mai pot sosi la clubul oltean decât jucători liberi de contract. În această iarnă, craiovenii s-au despărțit de căpitanul Alexandru Mitriță, pentru care New York City FC a plătit 7.4 milioane de euro. Au mai părăsit echipa Gardoș, Burlacu, sub formă de împrumut, și atacantul Glavina, cedat în Cipru. La echipă a sosit vârful Carlos Fortes pentru 150.000 euro plus TVA și veteranul Andrei Cristea, potrivit unor surse, achiziționat cu 100.000 de euro. Punând în balanță că nu se mai plătește salariul lui Gardoș – 24.000 euro pe lună, se poate aprecia că veteranul trecut pe la Steaua a ajuns gratis.

Crăciunescu a transmis live mesajul lui Rotaru

Policlinica Buna Vestire Craiova

Patronul CSU Craiova, Mihai Rotaru, a transmis prin intermediul invitatului Digi Sport Ion Crăciunescu că a negociat până în ultima clipă transferurile lui Tandia și Ioniță.
„Am primit un mesaj de la Rotaru. Mi-a spus că şi CFR şi Sepsi s-au comportat extraordinar de bine. A făcut oferte de 600.000 de euro şi era dispus să le ducă până la un milion pentru fiecare jucător. Dar fotbaliştii respectivi nu sunt de vânzare. Sepsi a spus că vrea să acumuleze puncte în play-off. Şi Clujul la fel, ambele formaţii s-au comportat ireproşabil. E greu să se mai facă acum vreunul dintre transferuri, chiar dacă sunt sume frumoase pentru fotbalul românesc. A existat deschidere pentru dialog, s-au purtat corespondenţe, dar nu s-a ajuns la vreun acord”, a spus Crăciunescu la postul de televiziune.

Acka, obstrucționat de Erzurumspor

Stephane Acka s-a pozat cu Rocha, Fortes și compania prin barurile din Craiova. Însă momentan nu poate evolua pentru olteni, întrucât fostul club Erzurumspor nu vrea să-i elibereze cartea verde. Jucătorul african se află în conflict cu turcii întrucât își cere restanțele financiare. Ori turcii i-au comunicat: ori banii, ori cartea verde!

Politica