marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Târgu Jiu. Spitalul Judeţean, dotat cu aparat pentru efectuarea de intervenţii de hernie de disc

Secţia de Ortopedie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu s-a dotat cu un aparat medical cu ajutorul căruia pot fi realizate operaţii de hernie de disc, scrie Adevărul.

În anunțul făcut pe pagina de Facebook se arată că, aparatul a fost achiziţionat din fonduri private, atrase de către conducerea Secţiei. Pentru realizarea operaţiilor de hernie de disc la spitalul din Târgu Jiu mai este nevoie de angajarea unui medic neurochirurg.

„S-a reuşit achiziţia unui microscop operator Leica M680 pentru intervenţiile la nivelul coloanei vertebrale (hernii de disc procedeu mininvaziv) sau chirurgie plastică reconstructivă. Este un prim pas în constituirea şi organizarea unui compartiment de chirurgie spinală pe care am dorit să-l înfiinţăm pe Secţia ortopedie în colaborare cu un neurochirurg care va fi prezentat în momentul în care vom începe activitatea. Achizitia acestui microscop operator a fost posibilî prin donaţiile unor prieteni din mediul privat care ne-au susţinut necondiţionat în acţiunile noastre, cărora doresc să le mulţumesc în numele colectivului ortopedie şi a Spitalului Judeţean de Urgenţă Tg. Jiu“,  a transmis şeful Secţiei de Ortopedie pe pagina sa de socializare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica