joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Oltenii au pus toate tunurile pe Avram!

Craiovenii apreciază că au fost dezavantajați de centralul Marius Avram. Cel mai vehement contestatar al manierei de arbitraj a fost Silvian Cristescu.

Silvian Cristescu a acuzat în termeni duri arbitrajul lui Avram: „Arbitrajul a fost într-o singură direcție, un arbitraj care se întâmpla acum 30 de ani. Vorbesc de întreaga manieră de arbitraj. Mă refer și la cartonașul roșu luat de Kelic. Cât era scorul atunci? 2-2, da? Se poate spune că a fost viciere de rezultat? Se poate? Foarte multe faze au fost judecate pentru FCSB. Preferam să vorbesc despre ce s-a întâmplat pe teren, dar nu putem face asta. A fost viciere de rezultat! Tot ce au făcut cei de la FCSB înainte de meci a fost făcut cu bună știință. Și-au luat absolut toate măsurile!”
După ce Avram a dictat penalti, Mangia a răbufnit pe bancă: „Arbitrul este un mare șarpe. Anaconda”. La interviurile de la finalul meciului: „Jucătorii au făcut un meci bun, echipa a stat bine în teren. Nu vorbesc despre arbitraj, a vorbit toată lumea timp de o săptămână, ce să mai zic. Eu sunt antrenor, eu decid jucătorii care evoluează. Azi au fost 3 antrenori – unul al Craiovei, unul la FCSB și altul. Nu poți face performanță așa. Dar eu nu pot evalua ce a făcut arbitrul azi”.
Referitor la meci, Mangia a spus: „Ieri i-am zis lui Pigliacelli că el va bate dacă vom avea penaly, și cred că a șutat foarte bine. FCSB a jucat cu doi mijlocași centrali, nu ne-a surprins adversarul. Cred că am greșit în fața porții un pic. Lupta la titlu e o încercare grea, dar dacă se va juca doar pe teren avem o șansă”. După partidă, Mirko Pigliacelli a declarat: „Am avut ocazii să câștigăm, nu s-a întâmplat. Mister a decis să execut penalty-ul. Sunt portar, îmi place și să marchez. Dacă Mister a decis să execut eu, m-am dus și am înscris. Pentru mine, FCSB e o echipă mare, dar cred că a avut și foarte mult noroc, închei aici, nu vreau să spun mai mult. Suntem o echipă puternică, până la ultimul minut din ultima etapă vom da totul, apoi vom vedea”.

Politica