vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Patru severineni, pe podium la Craiova

Pregătită de Gicu Vasilan și Lena Sterea, secția de judo de la CSM Drobeta Turnu Severin a început cu dreptul sezonul 2019

Prezent cu 4 sportivi la prima competiție oficială înscrisă în calendarul Federației Române de Judo, clubul severinean a cucerit 4 medalii, dintre care trei de argint și una de bronz, la Campionatul Național Individual, masculin și feminin, rezervat cadeților (U18). La finalul concursului găzduit de Sala Ion Constantinescu, din Craiova, severinencele Ana – Maria Vladu (44 kg), Iasmina Covaciu (48 kg) și Diana Argint (52 kg) au urcat pe treapta a doua a podiumului de premiere, iar Vlad Topală (90 kg) s-a clasat pe locul al treilea. Rezultatele i-au mulțumit pe antrenorii de la CSM Drobeta Turnu Severin, chiar dacă aceștia așteptau aurul de la Iasmina Covaciu.
„Sportivii noștri și-au atins obiectivul la această primă competiție oficială din 2019. Am avut 4 cadeți în concurs și am luat 4 medalii, dintre care 3 de argint. Ne-a lipsit, însă, aurul. Iasmina era favorită la primul loc, la categoria 48 kg, dar a fost învinsă în finală de bistrițeanca Silvia Gherman, legitimată la CSM Cluj. Se mai întâmplă! Acum, ne pregătim pentru următoarele campionate naționale”, a spus antrenoarea Lena Sterea.
Următorul Campionat Național este cel de Tineret (U23) și va avea loc chiar la Drobeta Turnu Severin, în perioada 15-16 martie.

Politica