vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

SCM Craiova ratează și Cupa României

După ce au fost eliminate din Cupa EHF, iar o clasare pe locurile fruntașe în Liga Florilor este din ce în ce mai greu de realizat, SCM Craiova a fost eliminată și din Cupa României. Oltencele au pierdut în deplasare, contra celor de la Măgura Cisnădie, scor 25-22. Partida s-a jucat în cadrul șaisprezecimilor de finală, iar rezultatul le-a lăsat pe elevele lui Burcea în afara tuturor obiectivelor.

Decădere fantastică a echipei de handbal feminin a Craiovei. Dacă anul trecut, Bogdan Burcea a câștigat cu Zamfir și compania Cupa EHF și a luat și titlul onorific de vicecampion al României cu formația olteană, în acest sezon, fetele sunt de nerecunoscut. Au fost eliminate din Europa, iar acum și din Cupa României. În campionat sunt pe locul 8, fără niciun obiectiv.
Pentru SCM Craiova au evoluat: Dzhukeva, Curmenț – Trifunovic (4 g.), Nikolic (6 g.), Ianăși (3 g.), Şelaru, Tănasie, Seric (1 g.), Gjorgjijevska (4 g.), Tătar (3 g.), Fachinello (1 g.).
La sediul FRH, a avut loc tragerea la sorți a optimilor de finală ale Cupei României. Neînvinse și în campionat și calificate în optimile Cupei, handbalistele de la SCM Rm. Vâlcea vor da piept cu FC Argeș. Cel mai sonor meci va avea loc la Zalău, între HC Zalău și SCM Gloria Buzău.

Programul complet al partidelor din optimile de finală:

Policlinica Buna Vestire Craiova

FC Argeș – SCM Râmnicu Vâlcea
CSA Steaua București – CSM Galați
AHCM Unirea Slobozia – HC Dunărea Brăila
CSU Timișoara – CSM București
HC Zalău – SCM Gloria Buzău
CSM Târgu Mureș – ”U” Cluj
Rapid București – Gloria Bistrița
Dinamo București – Măgura Cisnădie
Meciurile se vor juca într-o singură manșă, pe 17 martie, iar în caz de egalitate, se trece la aruncările de la șapte metri.

Politica