duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Noi proteste în Capitală! Polițiştii şi lucrătorii din penitenciare ies în stradă

Ofiţeri, agenţi de poliţie şi penitenciare şi rezervişti militari vor protesta, joi şi vineri, în Capitală, se arată într-un comunicat al Federaţiei Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor (FSANP).

Aceștia cer condiţii de lucru mai bune, o salarizare echitabilă pentru personalul în activitate şi încetarea discriminării pensionarilor militari.

Joi, protestul va avea loc, începând cu ora 9,00, în faţa sediului Ministerului Administraţiei şi Internelor, iar de la 12,00, la sediul Ministerului Justiţiei. Vineri, de la 8,30, protestul continuă la Palatul Parlamentului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La acţiunile de protest organizate de către Federaţia Sindicatelor Naţionale ale Poliţiştilor şi Personalului Contractual din România, Federaţia Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor şi Forumul Structurilor Asociative din Sistemul de Apărare, Ordine Publică şi Siguranţă Naţională sunt invitaţi să participe toţi angajaţii şi rezerviştii din sectorul de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională.

spot_img
spot_img

Politica