luni, mai 6, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CSM Slatina, cantonament la Cheile Grădiştei

Lotul grupării CSM Slatina are programată astăzi, la prima oră a dimineţii, plecarea în stagiul montan de la Cheile Grădiştei. Antrenorul formaţiei slătinene, Bobi Verdeş, va avea la dispoziţie, în cele zece zile de pregătire centralizată, 22 de jucători.

Cu obiectiv clar, promovarea în Liga a III-a, CSM Slatina susţine, în această iarnă, un cantonament montan în vederea abordării stagiunii de primăvară, dar mai ales a meciurilor decisive de la baraj. Complexul Cheile Grădiştei-Fundata va fi, timp de zece zile, gazda jucătorilor aflaţi sub comanda lui Bobi Verdeş.
În cantonamentul montan, componenţii grupării slătinene vor avea parte de un program de pregătire intens, cu două antrenamente pe zi. Primul va avea caracter tehnico-tactic, în timp ce şedinţa tehnică programată după-amiaza va fi bazată pe acumulări. Deasemenea, jucătorii vor avea parte, în toată această perioadă, de un program special de refacere, având la dispoziţie condiţii foarte bune (saună, bazin, masaj).
În cantonamentul montan, banca tehnică a grupării slătinene nu va efectua meciuri amicale, pentru a evita astfel accidentările. Echipa slătineană are perfectate o serie de meciuri de verificare, doar cu echipe de nivel superior, la revenirea în localitate, programată pe 8 februarie.
Lotul pentru cantonamentul montan: Sorin Gavriş, Robert Priseceanu, Simion Velcu, Mircea Scheau, Cristian Preda, Adrian Bărbuţi, Cosmin Căpăţînă, Valeriu Preda, Gabriel Precup, Ovidiu Popescu, Florin Tudor, Adrian Stănică, Constantin Radu, Andrei Bîră, Grigore Ceapă, David Oprescu, Bogdan Panait, Daniel Turlea, Eduard Belu, Eugen Militaru, Marian Manea, Mihai Stancu.

Politica