duminică, mai 5, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

SCM Craiova – RK Podravka Vegeta, în Cupa EHF

Handbalistele de la SCM Craiova au șansa să-și ia revanșa în fața croatelor de la Podravka Koprivnica. Partida din etapa cu numărul trei a Cupei EHF este programată astăzi, de la ora 19:30, în Sala Polivalentă.

Ultima întâlnire a celor două formații a fost în preliminariile Ligii Campionilor, atunci când SCM a pierdut la limită meciul decisiv din Croația, scor 22-21.

Craiova traversează o perioadă foarte grea. Handbalistele antrenate de Burcea au ajuns la trei înfrângeri consecutive. Bogdan Burcea este foarte dezamăgit de atitudinea elevelor sale. În afară de fetele ce au ridicat Cupa EHF, tehnicianul le consideră pe handbaliste neputincioase.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Dacă marcam 7 metri cu CSM, nu înseamnă că eram o echipă de fruntea clasamentului. Ne-am comportat ca o echipă de subsol. Delăsare, lipsă de profesionalism, de la mine, până la ultima jucătoare. Vom încerca să selecționăm jucătoare care sunt interesate să lupte pentru culorile acestui club. Nu am probleme când pierd împotriva Buzăului, CSM-ului, împotriva echipelor de afară, însă am o problemă majoră cu oricine care ridică brațele și se predă. Nu ai voie să nu te aperi. Să nu alergi. Nu ai voie să stai și să privești. Asta este, mergem înainte. Pentru câteva sportive care au făcut istorie aici, jos pălăria, dar foarte multe dintre handbalistele nou venite sunt mult sub așteptări. Responsabilitatea este a mea. De aici, ne vedem de drum. La câteva dintre fete este vorba de neputință. Simt, efectiv, că nu pot mai mult. Eu am tot forțat, însă, sunt sportivele clubului. Eu nu voi tolera o asemenea atitudine. Mergem înainte. Noi le-am secționat, împreună cu conducerea acestui club. Valentina este o fată a Craiovei. Am hotărât să îi dau această șansă. Sunt convins că dacă se ține de treabă, în următorii patru ani va fi sus. Nu este un moment să îmi fie teamă de ceva. Am văzut ce este mai rău. Poate să fie și mai rău? Mă îndoiesc”, a spus antrenorul Craiovei, Bogdan Burcea.

Politica