duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Craiovenii nu vor plăti apa meteorică

Craiovenii nu vor plăti apa meteorică. Un proiect de hotărâre în care este menţionată această măsură se va afla pe masa consilierilor locali la şedința extraordinară de marţi.

Între proiectele aflate pe ordinea de zi se află şi unul privind mandatarea primarului Craiovei, Mihail Genoiu, ca reprezentant al Consiliului Local al Municipiului Craiova, să susţină şi să voteze, în Adunarea Generală a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „Oltenia”, ordinea de zi cu privire la aprobarea modificării art.216 alin.4 din Regulamentul serviciilor de alimentare cu apă şi de canalizare, asigurate de operatorul regional S.C. Compania de Apă „Oltenia” S.A., care va avea următorul conținut: „Pentru utilizatorii casnici-pesoane fizice și asociații de proprietari/locatari, precum și pentru suprafețele utilizate în scop productiv-comercial cu specific agricol, nu se facturează apa meteorică”.
În raportul ce însoţeşte acest proiect se arată că „în conformitate cu prevederile art. 82 din Ordonanţa de urgenţă nr. 114/2018 privind instituirea unor măsuri în domeniul investiţiilor publice şi a unor măsuri fiscal bugetare, modificarea şi completarea unor acte normative şi prorogarea unor termene, aliniatele (23) şi (24) ale articolului 31 din Legea serviciului de alimentare cu apă şi de canalizare nr. 241/2006, republicată cu moficările şi completările ulterioare, se abrogă”.

spot_img
spot_img

Politica